Menu Close

Третій день роботи Літньої школи

10 травня 2023 року продовжуємо роботу Літньої школи в рамках проєкту Еразмус+ модуль Жана Моне «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи», що фінансується Європейським Союзом (ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH-UA-IBA-101094420).
 
Третій день було присвячено емоціям, емоційному здоров’ю та емоційному інтелекту. Спікерка третьої зустрічі Людмила Ільїч, докторка економічних наук, професорка, кординаторка проєкту PeaECH розповіла про концепцію емоційного інтелекту, множинність емоцій та їхню хімію, вміння коректно розпізнавати емоції та керувати ними, розвивати здатність розуміти та прогнозувати поведінку людей.
 
Учасникам Літньої школи були запропоновані різноманітні техніки та вправи з управління емоціями та думками, розвитку позитивного мислення та виходу зі стресових ситуацій.
 
Команда проєкту PeaECH вдячна усім учасникам літньої школи за креатив та активну участь в усіх активностях. Окрема повага програмі Еразмус+ за грантову підтримку наших ідей у сфері популяризації кращих європейських практик миротворчої освіти в Україні.