Menu Close

Продовжуємо роботу Літньої школи в рамках нашого проєкту

11 травня 2023 року продовжила роботу Літня школа в рамках проєкту Еразмус+ модуль Жана Моне «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи», що фінансується Європейським Союзом (ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH-UA-IBA-101094420).
 
Четвертий день було присвячено формуванню медіаційних навичок. Спікерка четвертої зустрічі Олена Акіліна, кандидатка економічних наук, доцентка, учасниця проєкту PeaECH розповіла про сутність та функції медіації, побудову медіаційного процесу, його особливості в освітній сфері та у сфері публічного управління.
 
Окрема увага була приділена питанням діалогу як специфічної форми медіації: розкрито підходи до формування теми діалогу, до створення дизайну його середовища, шляхи порозуміння між сторонами через застосування техніки відновлювальної комунікації та вибору формату діалогових зустрічей.
 
Учасникам Літньої школи були запропоновані різноманітні техніки та вправи з відновлювальної комунікації, кейс щодо зміни ментальних моделей та тренінгова с имуляційна гра по роботі з інтересами сторін конфлікту.
 
Команда проєкту PeaECH вдячна усім учасникам літньої школи, а також програмі Еразмус+ за грантову підтримку наших активностей.