Menu Close

Координаторка проекту PeaECH, Людмила Ільїч здобула статус сертифікованого професійного аналітика з емоційного інтелекту

Координаторка проєкту PeaECH, докторка економічних наук, професорка, Людмила Ільїч підвищила професійну компетентність з емоційного інтелекту, пройшовши дистанційне навчання з 6 березня 2023 року по 5 червня 2023 року в американській компанії TTI SUCCESS INSIGTS.


TTI SUCCESS INSIGTS вже понад 30 років входить до п’ятірки світових лідерів, консалтингових компаній, які спеціалізується у сферах залучення, розвитку та управління талантами. Крім того, компанія має потужний дослідницький та консалтинговий досвід щодо інструментів оцінювання персоналу, допомагає людям, командам і організаціям швидко розвиватися, нарощуючи конкурентоспроможність.
Освітня програма «Емоційний інтелект» від досвідчених тренерів TTI SUCCESS INSIGTS охоплювала широкий спектр теоретичних знань, спрямованих формування та розвиток соціальних та емоційних навичок, здатних забезпечити високий рівень співпраці та продуктивності в сучасних організаціях. До розгляду здобувачам освіти тренерами були запропоновані теми, що розкривають різнобічні аспекти емоційного інтелекту, зокрема: взаємодію між когніціями, емоціями, організмом і поведінкою людини; взаємозв’язок між емоціями та почуттями; формування та розвиток соціальних та емоційних навичок; вимірювання емоційних компетенцій; формування компетенції для саморегуляції тощо.
За результатами навчання та захисту авторського проекту Людмила Ільїч отримала статус сертифікованого професійного аналітика з емоційного інтелекту.
Команда проєкту PeaECH вітає Людмилу Ільїч з успішним завершенням навчання в TTI SUCCESS INSIGTS! Віримо, що набуті знання неодмінно будуть імплементовані в проекті Еразмус+ Модуль Жана Моне “Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи”.