Меню Закрити

Зустріч команди проєкту PeaECH з магістрантами

22 жовтня 2022 року відбулася зустріч команди проєкту PeaECH з магістрантами, які навчаються за освітньою програмою «Державне управління». 

Академічна координаторка проєкту, докторка економічних наук, професорка Людмила Ільїч представила учасників команди: високопрофесійних фахівців кафедри управління Київського університету імені Бориса Грінченка, експертів у сфері досліджень людського розвитку та соціального капіталу: Звонаря Віктора – доктора економічних наук, старшого наукового співробітника; Поспєлову Тетяну – докторку наук з державного управління, професорку; Акіліну Олену Володимирівну – кандидатку економічних наук доцентку; Панченко Аллу Гнатівну – кандидатку наук з державного управління, доцентку; Яковенка Ігоря Валентиновича – кандидата економічних наук, доцента.

Проєкт «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної європи» реалізується в рамках програми Еразмус+ за напрямом Жана Моне і триватиме до вересня 2025 року. Команда представила до уваги магістрантів презентацію проєкту, ознайомила з метою, завданнями та очікуваними результатами.

Магістранти отримають можливість в рамках проєкту пройти неформальне навчання за навчальним модулем «Миротворча освіта» (30 годин) та отримають сертифікати. До початку навчання магістрантам було запропоновано взяти участь у опитуванні щодо оцінювання рівня професійної компетентності у сфері миротворчої освіти в ЄС та Україні.