Меню Закрити

Інтерактивна лекція «ЕМОЦІЙНА КОМПЕТЕНЦІЯ ЛІДЕРА» академічної координаторки проєкту

Люди керують бізнесом, а емоції керують людьми. Кожне завдання, проект, бізнес-процес проходить через людські відносини та емоцій, іноді гальмуючи або застрягаючи. Усвідомлення своїх і чужих емоцій, вміння спрямовувати їх у потрібне русло допомагають будувати продуктивні відносини у будь-якій сфері.
12 листопада 2023 року Людмила ІЛЬЇЧ, докторка економічних наук, професорка, коучиня ICF, професійна аналітикиня з емоційного інтелекту, експертка у сфері політик Міністерства економіки України для оцінювання професійних знань кандидатів на зайняття посад фахівців з питань реформ, академічна координаторка проєкту Еразмус+ Модуль Жана Моне «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи», тренерка проєкту Еразмус+ Модуль Жана Моне «Європейський досвід цифрового управління для України: інструменти та наслідки» виступила з інтерактивною лекцією «ЕМОЦІЙНА КОМПЕТЕНЦІЯ ЛІДЕРА» перед менеджерами середньої ланки компанії Метінвест.
Інтерактивна лекція була спрямована на розвиток емоційної компетенції лідера, досягнення усвідомленої гнучкості в управлінні власними емоціями та емоціями інших людей. Учасники розширили знання про емоційний інтелект (EQ) та його складові; простежили взаємозв’язок EQ та IQ, та їхній вплив EQ на різні сфери життя; оцінили власну емоційну компетентність та ознайомилися з техніками її розвитку. Наукові дослідження проєкту «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи» відображені в інтерактивній лекції Людмили Ільїч були оприлюднені та апробовані у освітньому процесі ТОВ Технічний університет «Метінвест Політехніка».