Меню Закрити

Студенти-менеджери Київського університету імені Бориса Грінченка розробили цікаві проекти з миротворчості

В рамках виробничої (проєктної) практики студенти 4 курсу ОПП«Менеджмент організацій» розробили два цікаві проєкти з миротворчості.
Автором першого проєкту, який було розроблено на базі ГО«Материнська любов» під керівництвом Марухленко О.В., був Денис Заплавний. Мета його проєкту – підтримати та сприяти відновленнюемоційного стану людей, викликаного травматичними та кризовими подіями шляхом підвищення рівня загальної психологічної культури учасників впитаннях самодопомоги та допомоги оточуючим.
Цільова аудиторія: психологи, соціальні працівники, волонтери, іншіфахівці соціальної сфери, спеціалісти, які мають досвід роботи з групами; всі, хто працює з постраждалими від війни та бачить необхідність у проведеннігруп підтримки.
Формат навчання: 5 навчальних сесій у он-лайн форматі на платформі«Google Meet», проведення учасниками навчання груп підтримки офлайн чи в он-лайн форматі, супервізійні зустрічі за результатами проведення группідтримки.
Очікувані результати: можливість висловитися та бути почутим у коліколег, обговорення учасниками станів, які виникають внаслідок роботи з постраждалими від війни, обмін досвідом з іншими учасниками, ресурс дляподальшої роботи з клієнтами, техніки самодопомоги та роботи з клієнтами, інтервізійна підтримка.Авторами другого проєкту були Марія Болдирева та Марина Росохацька, які розробляли проєкт на базі кафедри управління Київськогоуніверситету імені Бориса Грінченка під керівництвом Акіліної О.В. Метою їх проєкту було підвищення унікальності ОПП 073.00.01 «Менеджменторганізацій» шляхом впровадження в навчальний план результатів проєкту
«Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи». Конкретні цілі:
1) аналіз результатів проєкту «Миротворча освіта» та вивченняміжнародного досвіду у сфері запровадження освітніх програм з миротворчої освіти 2) опитування здобувачів освіти спеціальності «Менеджмент
організацій» бакалаврського рівня, як основних стейкхолдерів, щодопотреби доповнення освітньої програми навичками миротворення.
3) проведення обговорення зі стейкхолдерами щодо найкращогоспособу реалізації миротворчої освіти в межах освітньої програми «Менеджмент організацій». Очікуваний результат проєкту: оновлення навчального плану ОПП 073.00.01 «Менеджмент організацій», який передбачає освітній компонент(ОК) «Лідерство та робота в команді» в оновленій редакції , «Трансформаційне лідерство та робота в команді», а також зміни узмістовних модулях цього освітнього компоненту.