Меню Закрити

Розпочала роботу Літня школа

8 травня 2023 року в День пам’яті та прими-рення розпочала роботу Літня школа в рамках проєкту Еразмус+ модуль Жана Моне «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи», що фінансується Європейським Союзом (ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH-UA-IBA-101094420).
 
Перша зустріч стала осередком спілкування, збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомствами із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Літньої школи. Учасників проєкту тепло привітала координаторка PeaECH, докторка економічних наук, професорка Людмила Ільїч, яка розповіла про мету та завдання проєкту, цілі Літньої школи та представила команду тренерів PeaECH.
 
Спікером першої зустрічі був Віктор Звонар , доктор економічних наук, старший науковий співробітник,
професор кафедри управління Київського Університету імені Бориса Грінченка.
 
Учасники Літньої школи отримали можливість познайомитися з практиками виховання миру в ЄС. Вебінар був присвячений розгляду історичних передумов поширення ідей миротворчості, а на завершення зустрічі була запропонована Kahoot вікторина.
 
Команда проєкту PeaECH вдячна усім учасникам літньої школи, а також програмі Еразмус+ за грантову підтримку наших активностей.