Меню Закрити

Конкурс проектів -2024 на Літній школі «Миротворча освіта заради єдиної та людиноцентричної Європи»”. День шостий.

18 травня 2024 року робота Літньої школи в рамках проєкту Еразмус+ модуль Жана Моне «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи», що співфінансується Європейським Союзом (ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH-UA-IBA-101094420) фіналізувалася конкурсом проєктів.

Учасники конкурсу презентували ідеї проєктів з підготовки менеджерів в контексті миротворчої освіти заради консолідованої та людиноцентричної Європи; впровадження освітніх інновацій з миротворчої освіти; створення безпечного освітнього середовища та підготовка учасників освітнього процесу до сучасних викликів; створення інклюзивного освітнього середовища; впровадження європейської рамки компетенцій для потреб демократичної школи; допомоги жінкам, які фізично та психологічно постраждали внаслідок війни тощо.

До дискусії приєдналися громадські діячі, освітяни усіх рівнів освіти: вищих закладів освіти, закладів середньої, дошкільної, позашкільної освіти, студенти ВНЗ, практичні психологи.

Прийшли до висновку: що проєкт PeaECH став діалоговим майданчиком для обміну думками, взаєморозуміння, взаємодії і співпраці на ниві миротворення.